Ledig Stilling

NYE SMIL SØKES!

MINI trafikkskole har 2 ledige stillinger: Trafikklærere kl. B. Er du en som bryr deg om andre - og har et smil på lur? Kvinne eller mann, ung eller eldre - det spiller ingen rolle. Det er de personlige egenskapene som teller mest hos MINI trafikkskole! Har du i tillegg en arbeidsglede som kan blomstre og er god å kommunisere med, er DU kanskje en av de vi leter etter!

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi på MINI ønsker å være rause - blant annet å gi deg rom til å utvikle deg som trafikklærer på din unike måte. Vi er opptatt av å dele kunnskap oss lærere imellom, med innspill og ideer til hvordan vi alle kan gi en best mulig undervisning. Det vil si fokus på god praktisk pedagogikk, skape sikkerhet og ikke minst trivsel for både deg og elevene. Kort sagt; finne DIN rolle på en posiitiv måte. Lønn avtales etter konkurransedyktige betingelser.

 

Hvem er vi?

Vi er en gjeng glade mennesker som brenner for trafikksikkerhet - og for at læring og trivsel skal stå i høysetet for våre elever. Blant oss ansatte imellom har vi et godt og sosialt miljø hvor vi har omtanke for hverandre og god kontakt. Pr. i dag har vi 6 lærere hos MINI trafikkskole, som alle underviser i kl. B. Vi har opplevd en positiv utvikling gjennom flere år og ser lyst på fremtiden. Nylig flyttet vi inn i nye, moderne lokaler i Breivika, sentralt i Ålesund. Du er velkommen til å ta en uforpliktende prat, eller send oss en e-mail.

 

Kontaktperson:  Daglig leder Torild Gåseidnes på tlf. 91740931 E-mail:  torild@minitrafikkskole.no

                         Faglig leder Ove Heggdal på tlf. 45973509 E-mail: ove@minitrafikkskole.no

 

 

 

Ta kontakt

Adresse

Postvegen 13, Breivika

6018 Ålesund

907 06 200

post@minitrafikkskole.no